Subscribe Us

Kahtada Hotel ( Hotel in Nemrut/Kahta)

‘‘UYGARLIKLARIN BEŞİĞİ MEZOPOTAMYA’NIN BAMBAŞKA BİR RENGİDİR KOMMAGENE KRALLIĞI. DENİZDEN 2150 METRE YÜKSEKLİKTE GÖKYÜZÜNE HÜKMEDER BİNLERCE YILDIR.NEMRUT DAĞI ARTIK KOMMAGENE’DİR... KOMMAGENE DE NEMRUT...’’ M.Ö. 69 Yılında kurulan Kommagene Krallığı bugün Dünyanın sekizinci harikası olarak kabul edilen Nemrut dağınındaki dev heykelleri ve kahtadaki diğer tarihi eserleri bıraktı. Paleolitik, Neolitik, Kalkolitik dönem ve tunç Devrine ait eserler Adıyaman müzesinde sergilenmektedir.Birçok tarihi ve kültürel değeri içinde barındıran Kahta, bugün onbinlerce turistin binlerce kilometre aşarak geldikleri şirin bir ilçe oldu.



ODALAR
Zeus hotel 58 standart odası,6 suite odası,2 Kral dairesi ile toplam 66 odadan oluşmaktadır.Odaların tümü ısıtma soğutma sistemleri 24 saat oda servisi,mini bar müzik yayını,direkt telefon hattı,saç kurutma makineli asansör iletişimli,yangına duyarlılığı ile her ayrıntısı siz misafirlerimizin konforu için düşünülmüştür.Kral dairelerimiz business style döşenmiş olup,ayrıca özürlüler için özel dizayn edilmiş 4 adet odamız bulunmaktadır.tüm odalar ısıya ve sese karşı izole edilmiştir.








RESTAURANT & BAR




Giriş katındaki zeus restaurant havuz başındaki açık restauran ve ayrıca teras kattaki teras restaurant’ımızda siz değerli misafirlerimizin damak tadına hitap edecek zengin mutfağı ve nemrut dağının eşsiz manzarası ile tüm yorgunluğunuzu keyifli bir sohbetle atabilirsiniz.

Havuz


100 kişi kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzumuzda çam ve çiçek kokuları arasında keyifli dakikalar geçirebilirsiniz

Rezervasyon

İLETİŞİMM.

Kemal Caddesi No:20Kahta/Türkiye

Tel :(416) 725 56 94-95

Faks :(416) 725 56 96
web : http://www.zeushotel.com.tr/
e-posta : mailto:e-posta:info@zeushotel.com.tr

Yorum Gönder

0 Yorumlar