Subscribe Us

Nemrud dağında ilginç fotoğraf

Her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğrayan Nemrut Dağı'na bölge insanı da büyük ilgi gösteriyor. 2 bin 206 metre yükseklikte bulunan devasa heykelleri görmeye Siverekli Ferit Kızıltaş, bir yandan sigarasını içerken, diğer yandan güneşin batışını izledi.

Güneşin doğuşu ve batışının en güzel izlendiği yer olan Nemrut Dağı'na gelen turistler, güneşin görkemine kapılıyor. Nemrut Dağı'nda güneşin doğuşunun ve batışının çok güzel olduğunu televizyonlardan izleyen Siverekli Ferit Kızıltaş, şalvarı ve başında puşusu ile güneşin batışını izlemek için Nemrut Dağı zirvesine çıktı.

Nemrut Dağı'nda bulunan yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Ferit Kızıltaş'ın resmini çekmek için özellikle yabancı turistler sıraya girdi. Ferit Kızıltaş, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun görünürken, bir taraftan da sigarasının keyfini çıkardı.

Siverek'te çiftçilik yapan Ferit Kızıltaş, 5 çocuğunu alarak Nemrut Dağı'na çıktığını ve onlarla birlikte güneşin batışı izlediğini belirterek,"Siverek'e gittiğimde çiftçi arkadaşlarıma Nemrut Dağı'nı mutlaka görmelerini söyleyeceğim. Güneşin batışı Nemrut Dağı'nda televizyonda gördüğümden daha güzelmiş" dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar